Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховна Рада затвердила рішення РНБО про застосування секторальних санкцій до рф та білорусі

Реклама

Верховна Рада ухвалила в цілому проєкт Постанови № 10271 про затвердження рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2023 року "Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до Російської Федерації та Республіки Білорусь в оборонно-промисловій сфері".

Постановою відповідно до частини другої статті 5 Закону «Про санкції» передбачено затвердити рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2023 року «Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до Російської Федерації та Республіки Білорусь в оборонно-промисловій сфері», введене в дію Указом Президента від 20 листопада 2023 року № 762/2023.

Зазначеним рішенням РНБО підтримала внесені Кабінетом Міністрів пропозиції щодо застосування певних секторальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до Російської Федерації та Республіки Білорусь в оборонно-промисловій сфері строком на 50 років.

За матеріалами прес-служби Апарату ВР

Перевір, чи у компанії є зв'язки з рф і рб. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай, з ким маєш справу.

Читайте також:

Рада ухвалила Закон щодо страхування інвестицій від воєнних ризиків

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини