Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Доопрацьовано обмін Держреєстру речових прав на нерухоме майно з ЄДЕССБ

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 17 листопада 2023 року оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП).

У межах проведеного оновлення доопрацьовано обмін з Єдиною державною електронною системою у сфері будівництва (ЄДЕССБ) у частині актуалізації довідників та механізму отримання адреси. У програмному забезпеченні ДРРП додано можливість редагувати у заяві отриману від ЄДЕССБ, за запитом по ідентифікатору об'єкта нерухомого майна, адресу такого нерухомого майна або заповнювати її вручну (в разі відсутності у відповіді ЄДЕССБ структурованих даних адреси).

Окрім того, усунуто такі недоліки:

- виправлено помилку щодо відсутності QR-коду на друкованій формі Витягу з ДРРП про проведену державну реєстрацію прав;

- закрито функціонал перенесення інформації про загальну та/чи житлову площу чи відсоток готовності, що були отримані на запит за номером ідентифікатора об'єкта в ЄДЕССБ, з заяви до поля «Опис» блоку «Опис об'єкта речових прав» відповідного розділу.

Нагадаємо, цього ж дня було оновлено програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (детальніше).

Потрібно більше роз'яснень і аналітики щодо нормативного акта? Спробуйте Legal Solution. Воно допоможе швидко зорієнтуватися в складних правових питаннях та дізнатися, як саме застосовуються НПА у вашій галузі. Замовте рішення за посиланням.

Придбайте Legal Solution зі знижкою 40% - тільки у Legal Friday. Пропозиція діє лише 17 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини