Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошено конкурс на посаду Голови Національного агентства з питань запобігання корупції

Реклама

13 листопада 2023 року на офіційній вебсторінці Кабінету Міністрів було оприлюднено Оголошення про умови та строки проведення конкурсу на посаду Голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). З цього моменту всі охочі взяти участь у конкурсі можуть подавати свої документи.

Документи прийматимуть в електронному вигляді. Кінцевий термін подання - 1 грудня. Таким чином, у заявників буде близько трьох тижнів для збору та підготовки пакета необхідних документів, звернули увагу в НАЗК.

Метью Мюррей, голова Конкурсної комісії на зайняття посади Голови НАЗК, зазначив: «Головним завданням Комісії є оцінка професійного досвіду, знань і якостей кандидатів на посаду Голови НАЗК та своєчасне визначення переможця. Члени Комісії готові докласти максимум зусиль, щоби забезпечити об'єктивність, законність і прозорість конкурсу. Тому закликаю усіх зацікавлених осіб, які відповідають формальним вимогам та мають потужну мотивацію, енергію й силу очолити НАЗК, подаватися на конкурс».

Усі отримані заяви спочатку будуть перевірені на предмет відповідності формальним вимогам, установленим ст. 5 Закону «Про запобігання корупції». Після цього кандидати, що відповідають формальним вимогам, пройдуть перевірку на предмет особистої доброчесності, а також здадуть низку тестів та виконають перелік завдань.

Оголошення про умови та строки проведення конкурсу за посиланням.

Довідково: чинний Голова НАЗК Олександр Новіков призначений на посаду 15 січня 2020 року. Згідно із Законом «Про запобігання корупції» Голова НАЗК призначається терміном на 4 роки та не може обіймати цю посаду двічі підряд.

За повідомленням Національного агентства з питань запобігання корупції

Як державному службовцю зручно ознайомитись із правовою картиною дня та контролювати зміни? LIGA360: Органи влади надасть інструменти для моніторингу законодавства та судової практики, дозволить автоматично аналізувати великі обсяги документів. Більше переваг за посиланням.

Хочете скористатися ексклюзивною пропозицією Legal Friday від LIGA ZAKON? Заповніть заявку та забронюйте знижку на професійні рішення для роботи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини