Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держстат затвердив Критерії визначення підприємств, які мають важливе значення для галузей національної економіки

Реклама

Державна служба статистики затвердила Критерії визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузей національної економіки у сфері статистики.

Відповідний наказ від 17 жовтня 2023 року № 283 набере чинності з дня офіційного опублікування.

Згідно з документом підприємства, установи, організації визначаються такими, що мають важливе значення для галузей національної економіки у сфері статистики, якщо вони відповідають хоча б одному з таких критеріїв:

  • забезпечення відповідно до законодавства збереження та захисту офіційної державної статистичної інформації, дотримання її конфіденційності;

  • забезпечення в межах своєї компетенції функціонування єдиної інформаційно-аналітичної системи повного циклу статичного виробництва;

  • забезпечення в межах повноважень, передбачених актами законодавства, ефективного функціонування телекомунікаційної системи органів державної статистики.

Як державному службовцю зручно ознайомитись із правовою картиною дня та контролювати зміни? LIGA360:Органи влади надасть інструменти для моніторингу законодавства та судової практики, дозволить автоматично аналізувати великі обсяги документів. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Чому важливий корпоративний договір і як правильно його укласти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини