Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК внесло Camozzi Group до переліку міжнародних спонсорів війни

Реклама

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло італійську групу компаній Camozzi до переліку міжнародних спонсорів війни. Про це повідомила прес-служба НАЗК.

Зазначається, що компанія продовжує вести бізнес у  рф, співпрацює з російським військово-промисловим комплексом та її завод продовжує працювати на території тимчасово окупованого Криму («Механосборочный завод Камоцци Пневматика» в м. Сімферополь).

Camozzi Group  - міжнародний італійський концерн з виробництва пневмоапаратури та пневмообладнання, пневмосистем і пневмоавтоматики. Компанія є одним зі світових лідерів у цій галузі. Вона представлена у 78 країнах світу.

В росії Camozzi працює через ТОВ «Камоцци Пневматика», має 32 відділення, 500 співробітників та 80 000 підприємств-клієнтів. Крім сплати податків до держбюджету держави-терориста, компанія надає робочі місця росіянам, підтримуючи таким чином російську економіку та рівень зайнятості населення.

Пневматичне обладнання є важливою складовою багатьох галузей промисловості, оскільки воно допомагає в автоматизації робочих процесів. Клієнтами  Camozzi в рф є саме заводи ВПК агресора, продукція яких активно використовується у війні проти України:

  • ВАТ «Ижорские заводы»; 

  • ВАТ «Коломенський завод»;

  • ВАТ «Силовые машины»;

  • ВАТ  «НПК «Уралвагонзавод»; 

  • холдинг «ПетрозаводскМаш».

В Україні Camozzi Group теж представлена. Зокрема, в переліку засновників юриичної компанії Camozzi в Україні залишається  громадянин росії Алексей Кістиченко, який наразі очолює російське представництво Camozzi.

LIGA360 дає змогу перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Читайте також: НАЗК відновило статус п'ятьох грецьких компаній-перевізників у переліку спонсорів війни

Комплаєнс-перевірка: що це таке та як до неї підготуватись

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини