Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати довідку про підтвердження трудового стажу на підприємстві, в установі, організації: роз'яснення Мін'юсту

Реклама

Міністерство юстиції роз'яснило, як отримати довідку про підтвердження трудового стажу на підприємстві, в установі, організації.

У міністерстві зазначили, що документи з кадрових питань (особового складу): накази з особового складу, особові рахунки, відомості нарахування заробітної плати тощо - зберігаються в архівних підрозділах юридичних осіб 75 років і не підлягають передачі до державних архівів.

У разі припинення діяльності юридичної особи, документи з кадрових питань (особового складу) передаються правонаступнику або в архів організації вищого рівня відповідної галузі чи до трудового архіву за місцем реєстрації юридичної особи.

Для отримання довідки у заяві необхідно вказати прізвище, ім'я, по батькові, місце фактичного проживання, за наявності, адресу електронної пошти та контактний номер телефону, назву підприємства/установи/організації, її місцезнаходження (село, місто, область), роки роботи, назву займаної посади, та, за можливості, вказати стан діяльності підприємства (ліквідоване / не ліквідоване).

Як HR-фахівцю економити час? З системою LIGA360: HR-менеджер всі відповіді для роботи знайдуться в 2 кліки. Персональна стрічка новин, експертні відповіді та трудове законодавство на єдиній платформі. Деталі за посиланням.

Скористайтеся спецпропозицією до Дня юриста. Отримайте знижку 30% на рішення LIGA360:Юрист Проф або LIGA360:Юрист Преміум. Поспішайте замовити, адже пропозиція дійсна лише до 13 жовтня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини