Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд ухвалив три антикорупційні рішення

Реклама

Сьогодні, 19 вересня, Уряд ухвалив низку важливих антикорупційних рішень. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Йдеться про:

  • законопроєкт про ратифікацію угоди з Організацією економічного співробітництва та розвитку. "Україна приєднається до робочої групи щодо боротьби з хабарництвом у міжнародних ділових операціях", - зазначив Денис Шмигаль.

  • законопроєкт, що приводить українське законодавство до стандартів Міжнародної групи з протидії відмиванню брудних грошей. "Ведемо діалог з FATF щодо включення росії до «чорного списку» Групи за фінансування тероризму", - уточнив він.

  • методологію визначення кінцевого бенефіціарного власника підприємства. За словами Прем'єр-міністра, цим рішенням продовжується імплементація стандартів FATF, виконуються умови отримання макрофінансової допомоги від ЄС та зобов'язання на шляху до членства в Євросоюзі.

LIGA360 дає змогу перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Читайте також:

Комплаєнс-перевірка: що це таке та як до неї підготуватись

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини