Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна запускає Реєстр санкційних активів

Реклама

Офіс цифрової трансформації Фонду державного майна запустив сайт, який містить перелік всіх арештованих активів росіян і колаборантів, які передані в управління Фонду.

У реєстрі вже розміщено 136 санкційних активів, серед них майно Михайла Шелкова, Володимира Євтушенкова, Аркадія Ротенберга, Володимира Сальдо, Сергія Цекова, президента-втікача Віктора Януковича та ін., інформує пресслужба ФДМУ.

Надалі арештоване майно буде виставлено на приватизацію або оренду через систему Prozorro.Продажі, де кожен охочий у режимі реального часу зможе стежити за перебігом аукціону.

«Сьогодні весь демократичний світ працює задля покарання держави-агресора. Наша команда - не виняток. Фонд держмайна запускає сайт sanlist.spfu.gov.ua. Мета - інформування української громадськості та іноземних партнерів про стан справ з усіма конфіскованими активами, які перебувають в управлінні Фонду. Важливо, аби кожен у кілька кліків міг дізнатися все про арештоване майно колаборантів або російських олігархів, яке в подальшому може принести прибуток державі», - наголосив Перший заступник Голови Фонду держмайна України Денис Шугалій.

Зазначається, що надалі перелік арештованих активів на цьому сайті збільшиться. Вже найближчим часом у ФДМУ очікують передачу ще близько 500 об'єктів російських олігархів та українських колаборантів.

LIGA360 дає змогу перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Читайте також:

Обробка персональних даних в Україні: 5 найпоширеніших помилок

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини