Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дітей у школах будуть вчити правилам дорожнього руху: законопроєкт ухвалено за основу

Реклама

9 серпня Парламент прийняв в першому читанні за основу законопроєкт № 8356 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення вивчення правил безпеки дорожнього руху.

Прес-служба Апарату ВР зазначила, що основним завданням даного законопроекту є забезпечення підвищення безпеки дорожнього руху.

Пропонується внести зміни до законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про повну загальну середню освіту» в частині відображення у стандартах освіти обов'язковості набуття дітьми компетентностей і знань про безпеку дорожнього руху. Також передбачено залучення батьків до вивчення правил дорожнього руху, які своїми настановами та поведінкою мають сприяти набуттю дітьми такої компетентності.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Читайте також: Спрощено процедуру отримання українських посвідчень водія іноземцям, які служать у лавах українського війська

Оновлено Перелік захворювань і вад, за наявності яких особа не може бути допущена до керування відповідними ТЗ

Відтепер можна призначити та скасувати належного користувача авто онлайн: МВС

Кабмін вніс зміни до ПДР та Порядку проведення обов'язкового технічного контролю ТЗ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини