Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено програмне забезпечення Державного реєстру актів цивільного стану громадян

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 6 серпня 2023 року провело чергове оновлення програмного забезпечення Державного реєстру актів цивільного стану громадян (далі - Реєстр).

ДП «НАІС» зазначило, що в Реєстрі запроваджено функціонал суб'єктності, розроблений за результатами проведеної звірки відомостей, що містяться в Реєстрі, з відомостями Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, проведеної на виконання урядової постанови від 15.09.2021 № 964, та для ідентифікації актових записів цивільного стану особи, щодо якої отримано відомості про реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Оновлена Інструкція користувача з урахуванням функціоналу суб'єктності розміщена на сайті в розділі «Реєстри / Єдині та Державні реєстри / Акти цивільного стану / Державний реєстр актів цивільного стану громадян / Методичні рекомендації», роз'яснило державне підприємство «Національні інформаційні системи».

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Що зміниться з набранням чинності Законом щодо усунення суперечностей у караності кримінальних правопорушень

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини