Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найближчим часом на деяких територіях активних бойових дій буде відновлено доступ до держреєстрів

Реклама

Мінреінтеграції інформує, що наказом від 13 липня 2023 року № 199 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Зокрема, один із розділів Переліку доповнено новим пунктом: «Території активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси».

Згідно з наказом до нього увійшли Нікопольська та Марганецька територіальні громади Дніпропетровської області, Костянтинівська міська територіальна громада Донецької області, місто Очаків Очаківської міської територіальної громади Миколаївської області й території Бериславського, Каховського та Херсонського районів Херсонської області.

Таким чином, на цих територіях дозволено діяльність користувачів реєстрів, а їхні мешканці отримають доступ до адміністративних послуг.

Мінреінтеграції нагадало, що Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Ухвалено зміни щодо застосування процедур банкрутства в період дії воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини