Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Усі електронні документи, що подаються для отримання зброї, проходять верифікацію

Реклама

З 23 червня в Україні запрацював Єдиний реєстр зброї.

Заступник Міністра внутрішніх справ України Леонід Тимченко роз'яснив питання надання недоброчесними громадянами підробних документів в електронному вигляді для отримання зброї, зокрема, довідки від нарколога та психіатра.

“Необхідно одразу зауважити, що за підробку документів та використання підроблених документів передбачена кримінальна відповідальність. По-друге, на працівників Національної поліції, безпосередньо на працівників відділу контролю за обігом зброї, покладено обов'язок перевірки і верифікації тих документів, які надає громадянин для продовження дозволу зброї або на його отримання. Якщо будуть виникати питання у працівників Національної поліції, такі дозволи надаватись не будуть”, - повідомив він.

Зазначається, що відповідь громадянам обов'язково буде аргументована, щоб вони або більш якісну довідку надали, або звернулися безпосередньо до працівників Національної поліції України.

Читайте також:

Єдиний реєстр зброї: які відомості підлягають внесенню?

В Україні має запрацювати реєстр зброї

Як отримати дозвіл на зброю в Україні?

Незаконні дозволи на зброю: у створенні злочинної організації підозрюють колишнього посадовця Нацполіції

Як зупинити рейдерське захоплення? Поставте на контроль свою нерухомість в сервісі SMS-Маяк, щоб миттєво отримувати сигнали про зміни в Реєстрі речових прав. Це допоможе вчасно звернутися до державного реєстратора та до суду, і зупинити незаконні дії. Спробуйте зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини