Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд арештував активи агропідприємства, підконтрольного російському депутату, на понад 180 млн грн

Реклама

За клопотанням прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури суд наклав арешт на корпоративні права та майно агропромислового підприємства на понад 180 млн грн на території Дніпропетровської та Херсонської областей. Про це повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.
"Це виробничі, складські приміщення площею 13 тис. м кв., 16 транспортних засобів та кошти на банківських рахунках підприємства, підконтрольного заступнику голови Бєлгородської обласної думи рф, якого підозрюють у фінансуванні дій країни-агресора", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що цей громадянин рф неодноразово організовував збір продуктів харчування, військового обмундирування для передачі окупаційним військам, які перебувають на території України.
Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за фактом фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України (ч. 1, 3 ст. 110-2 КК України).

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Читайте також: Обійняла посаду директора школи на тимчасово окупованій території України: суд призначив покарання

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини