Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профільний Комітет ВР опрацьовує законодавчі зміни щодо авіації МВС України

Реклама

Кабмін вніс до Верховної Ради законопроєкт № 9258 «Про внесення змін до Повітряного кодексу України щодо діяльності авіації Міністерства внутрішніх справ України».

Прередбачено включення Міністерства внутрішніх справ України до переліку державних органів, виконання завдань яких класифікує авіацію як державну.

"Сьогодні МВС має у своїй системі повітряні судна, а також установи, організації та навчальні заклади, які їх експлуатують з метою виконання завдань із забезпечення національної безпеки і оборони держави, захисту населення, забезпечення діяльності Національної поліції, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії України. Суб'єкти та об'єкти авіаційної діяльності системи МВС не належать до категорії цивільної авіації та мають бути включені до складу державної авіації", - йдеться в пояснювальній записці до законопроєкту.

Прес-служба Апарату ВР повідомила, що наразі Комітетом з питань транспорту та інфраструктури опрацьовуються вказані законодавчі зміни та направлено звернення до заінтересованих міністерств та інших органів державної влади з метою надання ними своїх висновків і пропозицій до законопроекту.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Читайте також: Прийнято Закон щодо зменшення граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників

Демобілізація через 18 місяців з моменту мобілізації: законопроєкт

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини