Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін пропонує зменшити граничний вік для призовників з 27 до 25 років

Реклама

Кабмін зареєстрував у Парламенті законопроєкт № 9281 «Про внесення змін до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».

Як повідомив Тарас Мельничук, представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, документ розроблено за ініціативою Головнокомандувача Збройних Сил України з метою зменшення граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників з 27 до 25-річного віку.

"Проєктом Закону передбачено внесення змін до статей 15, 18, 18-1, 37 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», спрямованих на зменшення призовного віку для громадян з 27 до 25-річного вік", - йдеться в повідомленні.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Читайте також: Надання демобілізованим військовослужбовцям відпочинку 60 робочих днів з виплатою двомісячного грошового забезпечення: законопроєкт ухвалено за основу

Рада продовжила воєнний стан та мобілізацію

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини