Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада прийняла за основу законопроєкт щодо матеріальної відповідальності поліцейських

Реклама

Верховна Рада на засіданні 3 травня прийняла у першому читанні законопроєкт №8213 «Про внесення змін до Закону України «Про матеріальну відповідальність військовослужбовців та прирівняних до них осіб за шкоду, завдану державі» щодо матеріальної відповідальності поліцейських». Про це повідомила прес-служба Апарату ВР.

Даний законопроект передбачає поширення положень Закону «Про матеріальну відповідальність військовослужбовців та прирівняних до них осіб за шкоду, завдану державі» на поліцейських та врегульовує питання такої матеріальної відповідальності.

У законопроекті, шляхом внесення змін до статей 1 та 2 вказаного Закону пропонується:

  • уточнити коло осіб, на яких поширюватиметься дія цього Закону, додавши до нього поліцейських та виключивши осіб рядового і начальницького складу Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

  • включити до поняття «військова частина, установа, організація, заклад» заклади освіти Національної поліції України.

Готуєтеся до судового засідання? Спробуйте VERDICTUM у LIGA360. Аналізуйте тексти судових рішень, формуйте аргументи - та перейдіть до подання документів у Кабінет Електронного суду. Деталі за посиланням.

Читайте також: Ухвалено Закон щодо звільнення з військової служби під час дії воєнного стану військовослужбовців, якщо їхні близькі родичі загинули або пропали безвісти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини