Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено Типовий договір про конфіденційність інформації про об'єкт великої приватизації між організатором аукціону та оператором електронного майданчика

Реклама

Фонд державного майна затвердив Типовий договір про конфіденційність інформації про об'єкт великої приватизації між організатором аукціону та оператором електронного майданчика.

Відповідний наказ від 21 березня 2023 року № 554 набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Нагадаємо, згідно з частиною десятою статті 19 Закону "Про приватизацію державного і комунального майна" доступ до інформаційного пакета об'єкта великої приватизації надається відповідно до договору про конфіденційність інформації, що укладається між організатором аукціону та операторами електронних майданчиків.

Типовий договір про конфіденційність інформації про об'єкт великої приватизації між організатором аукціону та операторами електронних майданчиків затверджує Фонд державного майна України.

Потенційні покупці отримують доступ до інформаційного пакета об'єкта великої приватизації після укладення з операторами електронних майданчиків договору про конфіденційність інформації про об'єкт великої приватизації.

Відомості про потенційних покупців, які уклали з операторами електронних майданчиків договори про конфіденційність інформації про об'єкт великої приватизації, відносяться до конфіденційної інформації та не підлягають розголошенню до завершення аукціону.

Потенційний покупець має право звернутися до оператора електронного майданчика для отримання додаткової інформації про об'єкт великої приватизації.

На запит оператора електронного майданчика організатор аукціону надає додаткову інформацію про об'єкт великої приватизації (за наявності).

Переможець електронного аукціону з продажу об'єкта великої приватизації має право надати власні коментарі та пропозиції до проекту договору купівлі-продажу у порядку, встановленому Фондом державного майна.

Підготувати шаблон договору - просто як ніколи. CONTRACTUM у LIGA360 надає гнучкі можливості редагування, а також готові шаблони договорів англійською та українською мовами. Створюйте власні договори «з нуля» або використовуйте шаблони LIGA ZAKON за основу. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Які об'єкти можливо будувати та які будівельні роботи виконувати без дозвільної документації

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини