Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Володимир Зеленський підписав два укази щодо введення санкцій РНБО

Реклама

Президент Володимир Зеленський указами № 235/2023 та 236/2023 ввів у дію рішення РНБО від 22 квітня про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Указом № 235/2023 запроваджено санкції проти 40 фізичних осіб та 60 юридичних осіб. Обмежувальні заходи встановлюються на 10 років, а стосовно громадян Малі - до 31 серпня 2023 року.

Указом №236/2023 санкції вводяться стосовно 321 юридичної особи на 10 років та стосвно однієї компанії - на 5 років.

"Сьогодні набули чинності три нових санкційних рішення щодо тих, хто вкладається в російську агресію й підтримує її. Передусім це черговий пакет санкцій проти російського ВПК - підприємств, які забезпечують армію-терориста. Цього разу до санкційних списків додано 322 компанії - виробники зброї, комплектувальних тощо.

Інші два санкційні списки - це фізичні та юридичні особи, які допомагають обходити санкції проти росії, тримають майно воєнних злочинців та залучені до знищення свободи як на території самої росії, так і на нашій землі", - йдеться у зверненні Президента 22 квітня.

Читайте також: Президент підписав Указ про введення санкцій проти 116 фізичних та юридичних осіб, причетних до примусового вивезення українських дітей до рф

Президент підписав Указ про введення санкцій проти 164 фізосіб та 85 юросіб, пов'язаних із засновником «ПВК Вагнера»

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини