Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика приватизація та ліквідація непрацюючих держпідприємств: Економічний комітет ВР рекомендував підтримати в цілому два законопроєкти

Реклама

5 квітня Комітет Верховної Ради з питань економічного розвитку на своєму засіданні рекомендував Парламенту прийняти в другому читанні та в цілому законопроєкт №8205 про новий механізм ліквідації непрацюючих держпідприємств. Про це повідомила прес-служба Фонду держмайна.

Зазначається, що основне завдання документу - зробити процедуру ліквідації держпідприємств самоокупною, тобто не залучати на це гроші з держбюджету. "Також нова процедура дозволить погасити борги непрацюючих підприємств перед держбюджетом та працівниками", - йдеться в повідомленні.

Крім того, відповідний Комітет ВР рекомендував Парламенту прийняти в другому читанні та в цілому законопроєкт №8250.

У ФДМУ зазначили, що він направлений на покращення управлінської структури Фонду держмайна та дозволить відновити велику приватизацію.

Перевіряєте відповідність вимогам регуляторів? Спробуйте LIGA360:Compliance. У нашій найповнішій базі документів ви зможете знайти усі чинні норми Податкової, Нацбанку та інших держорганів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Оновлено форми заяв у сфері держреєстрації юросіб, ФОП та громадських формувань

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини