Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як замовити індивідуальні номерні знаки, щоб не отримати відмову?

Реклама

За перші чотири дні, коли відновили послугу замовлення індивідуальних номерних знаків, було схвалено виготовлення 289 комплектів, у тому числі 234 заявки погодили в Електронному кабінеті водія. Про це повідомила прес-служба Головного сервісного центру МВС.

"Індивідуальні номерні знаки є унікальними. Для цього у функціоналі є поле перевірки доступності комбінації символів. Якщо вказаний напис вже обраний іншою особою для іншого транспортного засобу, то виготовлення такого макету буде неможливим і функціонал одразу сповістить замовника", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що існує також перелік підстав для відмови у виготовленні комплекту індивідуальних номерних знаків, коли адміністратор сервісного центру МВС перегляне заявку і може її відхилити:

  • Індивідуальні номерні знаки не можуть бути тотожними або схожими за накресленням із номерними знаками, які видають під час державної або відомчої реєстрації транспортних засобів в Україні.

  • На індивідуальних номерних знаках забороняється одночасне використання літер української і латинської абеток, за винятком літер, що збігаються за написом.

  • На індивідуальних номерних знаках можна розміщувати літери - української чи латинської абетки, цифри та навіть графічні елементи. Графічний елемент можна додати при замовленні макету офлайн в будь-якому сервісному центрі МВС. Однак онлайн додати такий елемент не є можливим, адже для розміщення зображення потрібно надати також документи, які підтверджують право на продукування копій цього авторського твору. 

Читайте також: Нові плани видачі посвідчення водія: Головний сервісний центр МВС

Набрали чинності чергові зміни до Правил дорожнього руху

LIGA360 - перше рішення для автоматизації legal research на українському ринку. Миттєвий аналіз мільйонів законодавчих актів та судових справ для формування найефективніших правових позицій. Замов прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини