Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Припинення прикордонного співробітництва України з росією та білоруссю: Уряд схвалив Указ Президента

Реклама

Уряд схвалив проект Указу Президента про припинення прикордонного співробітництва України з росією та білоруссю.

Це рішення передбачає погодження проекту Указу Президента про припинення дії Угоди між Україною і російською федерацією про співробітництво і взаємодію з прикордонних питань та вихід України з Меморандуму про співробітництво в охороні державних кордонів республіки білорусь, російської федерації та України.

Про необхідність ухвалення такого рішення доповідав на урядовому засіданні Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За словами Міністра, припинення дії міжнародних договорів України відбувається відповідно до положень Віденської конвенції про право міжнародних договорів та Закону «Про міжнародні договори України», у зв'язку з докорінною зміною обставин та систематичним невиконанням російською федерацією та республікою білорусь своїх міжнародних зобов'язань у відносинах з Україною.

«Прийняття такого Указу дозволить українській стороні виконати внутрішньодержавні процедури, необхідні для припинення дії вказаної Угоди та Меморандуму», - роз'яснив Ігор Клименко.

За повідомленням Урядового порталу

Перевірити компанію у санкційних списках та її зв'язки з рф та рб можна з LIGA360. Захистіться від токсичних бізнес-зв'язків прямо сьогодні.

Читайте також:

З 23 березня діють Правила проставлення апостиля на офіційних документах, призначених для використання на території інших держав

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини