Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правовий режим деокупованих територій: Мінреінтеграції розробляє законопроєкт

Реклама

Мінреінтеграції розробляє законопроєкт про правовий режим деокупованих територій.

Про це повідомила Віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук під час прямого ефіру на телеканалі «Рада», інформує пресслужба Мінреінтерграції.

Закон встановлюватиме особливості перехідного періоду на деокупованих територіях, зазначила Віцепрем'єрка. Тобто йдеться про період з моменту звільнення території від ворога і до дати повної реінтеграції деокупованої території.

Зазначається, що попередній законопроєкт «Про засади державної політики перехідного періоду» ґрунтувався на політичному, тобто немілітарному поверненні тимчасового окупованих територій. Нова законодавча ініціатива «Про правовий режим деокупованих територій України» враховує поточні реалії, тобто звільнення українських територій мілітарним шляхом.

«Основні завдання законопроєкту - це не лише відновлення державної влади та забезпечення справедливості. Це і питання майна, документів і судових рішень. Це і відновлення українського інформаційного простору та гуманітарної складової», - зазначила Ірина Верещук.

LIGA360 - твоя бізнес-підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Стягнення збитків з рф: чи можна подати позов до національного суду?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини