Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС планує запустити єдиний державний реєстр зброї через три місяці

Реклама

Міністерство внутрішніх справ планує запустити єдиний державний реєстр зброї через три місяці - 23 червня.

Про це Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив в етері національного телемарафону «Єдині новини» стосовно легалізації та обігу вогнепальної зброї в Україні. 

«Перші кроки, які ми зараз робимо - це розробка єдиного державного реєстру зброї, щоб була можливість обмінюватися даними в електронному вигляді з суб'єктами господарювання і з іншими правоохоронними структурами», - наголосив він.

Ігор Клименко зазначив, що вся зброя, яка легально була видана громадянам на початку повномасштабного вторгнення, в т.ч. підрозділами Національної поліції, перебуває на обліку в єдиній базі. 

Також він додав, що відповідальність за обіг зброї після прийняття відповідного закону в другому читанні буде покладена першочергово на МВС і Національну поліцію.

Читайте також:

Єдиний реєстр зброї: які відомості підлягають внесенню?

В Україні має запрацювати реєстр зброї

Як отримати дозвіл на зброю в Україні?

Незаконні дозволи на зброю: у створенні злочинної організації підозрюють колишнього посадовця Нацполіції

Як зупинити рейдерське захоплення? Поставте на контроль свою нерухомість в сервісі SMS-Маяк, щоб миттєво отримувати сигнали про зміни в Реєстрі речових прав. Це допоможе вчасно звернутися до державного реєстратора та до суду, і зупинити незаконні дії. Спробуйте зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини