Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як виявити невигідні пункти в договорі?

8 березня 2023, 16:22
1532
0
Автор:
Реклама

Переважна більшість юридичних спорів виникає і грунтується на неналежному виконанні однією зі сторін своїх зобов'язань за договором. Зазвичай сторони не звертають уваги на пункти договору та керуються принципом “ми ж домовились понятійно - вони слово стримають”.

У таких спорах успіх їх вирішення на 90 % залежить від того, наскільки чітко, коректно, а головне вигідно для Вас викладені положення договору.

Правильна підготовка договору та відповідальне ставлення до його тексту є запорукою не лише вдалого вирішення конфліктної ситуації, а й є найголовнішим інструментом в попередженні відповідних конфліктів та усуненні їх наслідків.

Що  таке “невигідні” пункти в договорі, як їх виявити та виправити на етапі укладення договору, дізнайтесь у спеціальному матеріалі Фірсова Владислава: "Невигідні пункти у договорі: поради від юриста щодо виявлення".

Підготувати шаблон договору - просто як ніколи. CONTRACTUM у LIGA360 надає гнучкі можливості редагування, а також готові шаблони договорів англійською та українською мовами. Створюйте власні договори “з нуля” або використовуйте шаблони LIGA ZAKON за основу. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини