Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процес держреєстрації змін до відомостей про кінцевих бенефіціарних власників буде врегульовано окремим порядком: Мін'юст

Реклама

Міністерство юстиції відповіло на звернення Нотаріальної палати від 23 січня 2023 року щодо застосування норм Закону № 2571-IX про зміни у держреєстрації кінцевих бенефіціарних власників та повідомило, що із зазначеного питання підготовлено роз'яснення (лист від 27.02.2023 № 23303/8.4.3/32-23).

«Наразі Міністерством юстиції України ведеться робота над розробленням порядку, яким буде урегульовано процес державної реєстрації змін до відомостей про кінцевих бенефіціарних власників на підставі повідомлень про виявлені розбіжності між відомостями про кінцевих бенефіціарних власників та структуру власності, отриманими суб'єктами, передбаченими Законом, у результаті здійснення належної перевірки та відомостями, розміщеними в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (зокрема про виявлення неповноти, неточності чи помилок в інформації про кінцевого бенефіціарного власника або структурі власності)», - йдеться в листі Мін'юсту.

За повідомленням Нотаріальної палати України

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже, чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Знай, з ким маєш справу.

Читайте також:

Фінансовий моніторинг: що врахувати юридичному сегменту?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини