Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Несплата податків: БЕБ забезпечило відшкодування державі 10,8 млн грн

Реклама

Детективи Бюро економічної безпеки України забезпечили відшкодування завданих державі збитків в сумі понад 10,8 млн грн. Повідомила прес-служба БЕБ.

"Службові особи одного із маслосирзаводів, у 2022 році умисно ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах. Вони створили схему з реалізації продукції за готівкові кошти фізичним особам-підприємцям без відображення таких операцій у бухгалтерському і податковому обліках. У результаті збитки бюджету склали понад 5,1 млн грн податку на прибуток підприємства та понад 5,7 млн грн податку на додану вартість", - було встановлено слідством.

Головному бухгалтеру згаданого підприємства повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Зазначається, що наразі завдані державі збитки в сумі понад 10,8 млн гривень відшкодовано. 

"Детективи БЕБ направили матеріали кримінального провадження до Офісу Генерального прокурора для подальшого скерування до суду із клопотанням про звільнення підозрюваної, у зв'язку із відшкодуванням завданих державі збитків в сумі понад 10,8 млн грн", - йдеться в повідомленні.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: АРМА реалізувало на відкритих торгах понад 32 тис. тонн арештованого російського аміаку

БЕБ арештувало логістичний центр, який належить росіянам: вартість активів близько 700 млн грн

Ухилення від сплати податків у розмірі 23 млн грн: БЕБ повідомило про підозру громадянці України

Суд наклав арешт на майно забудовника, який підозрюється в ухиленні від сплати податків на 140 млн грн

Будьте готовими до перевірок контролюючих органів у 2023 році! Модуль "Мистецтво оборони" у LIGA360 надасть відповіді, як захистити бізнес правовим шляхом. Замовте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини