Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна отримає під управління власність Комуністичної партії України

Реклама

Фонд держмайна отримає під управління власність Комуністичної партії України. Про це повідомила прес-служба Фонду.

Зазначається, що в листопаді Фонд держмайна розпочав перереєстрацію активів Комуністичної партії України на користь держави. Раніше у липні цього року за рішенням суду усі кошти та активи Комуністичної партії України були передані державі.

Зокрема, це понад 50 об'єктів нерухомого майна. Серед них: житлові будинки, будівлі, споруди, а також їх окремі частини, квартири, житлові та нежитлові приміщення.

"Тепер це майно перебуватиме під управлінням Фонду держмайна. Уже зараз регіональні відділення Фонду здійснюють державну реєстрацію речових прав вказаних активів, зокрема тих, що перебувають на тимчасово окупованих територіях", - йдеться в повідомленні.

Загальний перелік майна, коштів та інших активів забороненої судом "Комуністичної партії України", її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень, що передається у власність держави, в наказі Мін'юсту № 4964/5  від 07.11.2022. 

Читайте також:

Затверджено перелік майна "Комуністичної партії України", яке передається у власність держави

Рада розширила обов'язки СБУ

Володимир Зеленський підписав укази про застосування санкцій до 2507 фізосіб та 1374 юросіб

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини