Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підтримка аграрного сектору в умовах воєнного стану

Реклама

Скільки можна заробити на зерні, яке не було вчасно зібране, продане, збережене чи перероблене? До звичних погодних ризиків додались ускладнена логістика, війна та енергетична криза. Частка сільського господарства у ВВП України була найвищою серед усіх секторів економіки і становила понад 10% у 2021 році. Саме на агропродовольчу продукцію припадає найбільша частка загального експорту України - близько 41% за рік, а 13 млн. сільських жителів прямо залежать від стану агросектору.

Що потрібно, щоб виробнича діяльність тривала навіть за максимально несприятливих умов? Підтримка. Кожен із стейкхолдерів ринку пропонував свої інструменти протекції. Отже, що маємо на дев'ятий місяць триваючого повномасштабного вторгнення.

Віктор Шульга, керівник проектами "Hard Skills Consulting", проаналізув зазначену тему у спеціальному матеріалі для Юрліги.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини