Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РАУ визначила особливості ведення особистого кабінету адвоката

Реклама

Рада адвокатів України встановила, що доступ до особистого кабінету адвоката надаватиметься адвокатам, які не мають заборгованості по сплаті щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.

Відповідне рішення № 147 ухвалила РАУ на своєму засіданні, повідомляє пресслужба Національної асоціації адвокатів України.

Особистий кабінет адвоката - це електронний профайл на офіційному сайті НААУ, в якому кожен адвокат може особисто редагувати дані щодо своєї діяльності, генерувати електронні ордери на надання правничої (правової) допомоги, користуватися сервісом E-post та брати участь у відеоконференціях, синхронізуючись з особистим кабінетом Електронного суду.

Нагадаємо, Рада адвокатів України ухвалила рішення, яким затвердила, що розмір внеску на 2023 рік встановлено на рівні прожиткового мінімуму, який відповідно до Закону № 2710-IX «Про Державний бюджет України на 2023 рік» становить на 1 січня 2023 року 2684 гривні. Адвокати мають сплатити до 31 січня 2023 року 70 % цієї суми - на рахунок Ради адвокатів регіону і 30 % внеску - на рахунок Національної асоціації адвокатів України.

Де адвокату зберігати робочі посилання й акаунти? Зручний робочий простір доступний в LIGA360:Адвокат НААУ. Доступ до Кабінету Електронного суду, Кабінету ВША НААУ, усі судові рішення й законодавство, модуль воєнного стану. Безліч завдань адвоката - одне рішення.

Читайте також:

Затверджено розмір щорічних внесків на адвокатське самоврядування у 2023 році

Зупинено трирічний строк дії свідоцтва про складання кваліфікаційного іспиту на час воєнного стану: рішення РАУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини