Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада ухвалила Закон щодо формування та реалізації держполітики у сфері захисту критичної інфраструктури

Реклама

На засіданні 18 жовтня Верховна Рада прийняла у повторному другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо формування та реалізації державної політики сфері захисту критичної інфраструктури (реєстр. №7607). Про це повідомило Інформаційне управління Апарату ВР.

Зазначається, що Закон розроблений з метою належного забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері критичної інфраструктури та спрямований на створення сприятливих умов щодо виконання функцій уповноваженого органу з питань захисту критичної інфраструктури Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України.

"Установити, що під час дії воєнного стану, а також протягом 12 місяців після його припинення чи скасування повноваження уповноваженого органу у сфері захисту критичної інфраструктури України, передбачені Законом України «Про критичну інфраструктуру», здійснюються Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України", - йдеться в порівняльній таблиці законопроекту до повторного другого читання.

Як енергетичному бізнесу управляти ризиками? Спробуйте корпоративне рішення LIGA360. Законодавство й моніторинг змін енергоринку, перевірка контрагентів з України та Великобританії, відповіді експертів щодо ліцензій, перевірок, мита і податків. Детальніше

Читайте також: "Зелена" енергетика під час війни: чого чекати виробникам електроенергії?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини