Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент увів у дію рішення РНБО щодо блокування активів Курченка, Лебедєва, Януковича та Дерипаски

Реклама

Указом № 694/2022 Президент Володимир Зеленський увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 жовтня 2022 року “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Так, відповідно до рішення РНБО санкції застосовуються до Сергія Курченко, Павла Лебедєва, Віктора Януковича та Олега Дерипаски.

На 10 років до цих осіб застосовується блокування активів - тимчасове позбавлення права користуватися та розпоряджатися активами, що належать фізичній або юридичній особі, а також активами, щодо яких така особа може прямо чи опосередковано (через інших фізичних або юридичних осіб) вчиняти дії, тотожні за змістом здійсненню права розпорядження ними.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Читайте також: РНБО ухвалила рішення про запровадження санкцій до більше ніж 3600 осіб

Президент закликав нардепів ухвалити Закон про націоналізацію всіх російських активів в Україні

Що передбачає новий Закон про підвищення ефективності санкцій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини