Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики створило електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних

Реклама

Міністерство аграрної політики та продовольства створило електронний сервіс - електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов'язаних. Як повідомив державний секретар міністерства Віктор Канцурак, кабінет створено для спрощення процедури подання документів та пришвидшення обробки заяв на бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу.

Тому Мінагрополітики надалі просить користуватися спрощеною процедурою подання заявок.

Як подати заявку:

1. Увійдіть у кабінет запитів на бронювання.

2. Авторизуйтесь за допомогою особистого ключа КЕП. Після цього ви зайдете в особистий кабінет і отримаєте детальну покрокову інструкцію щодо подальших дій.

3. При першій авторизації в системі необхідно заповнити та зберегти реєстраційні дані в картці «Профіль організації».

4. Після внесення цієї інформації можна розпочати формування запиту на бронювання або розбронювання. Важливо: система не дозволяє вносити військово-облікові спеціальності, які не підлягають бронюванню.

5. Сформований запит необхідно підписати КЕП, після чого його автоматично буде надіслано на розгляд до Мінагрополітики.

В особистому кабінеті відображатиметься інформація щодо статусу цього запиту. Після успішного завершення розгляду запиту його стан зміниться на «Розглянуто». Можна буде переглянути, яких працівників у результаті було заброньовано, та вивантажити витяги за обраними працівниками або, у разі відмови, побачити причину відхилення запиту.

Електронний кабінет запитів на бронювання зараз працює в тестовому режимі.

У разі виникнення додаткових запитань пишіть на електронну адресу: mobplan@minagro.gov.ua.

Мінагрополітики нагадало, що бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

За повідомленням Мінагрополітики

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Тільки у вересні отримай 5 робочих місць всього за 5000 грн/міс.

Читайте також:

Підтримка аграрного сектору в умовах воєнного стану: що варто знати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини