Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кирило Куликов пропонує зайнятися "нагородною" діяльністю Віктора Ющенка

10 березня 2010, 12:37
404
0
Реклама

Депутат від фракції НУНС Кирило Куликов представив в найвищий законодавчий орган країни проект постанови № 6156 про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка, у разі її створення, займеться перевіркою конституційності дій Президента Віктора Ющенка.

Предметом діяльності гіпотетичної комісії автор проекту бачить перевірку дотримання Конституції і законів при привласненні Віктором Ющенком звань, нагородженні державними нагородами і призначенні на посади. Ця область діяльності глави держави дістала широкий резонанс в суспільстві. До складу комісії планується включити 7 депутатів від фракцій Партії регіонів, БЮТ і Блоку Литвина, головою бачать комуніста Владимира Матвеева.

Тимчасові слідчі комісії можуть створюватися парламентом, згідно частини 3 статті 89 Конституцій Українидля розслідування питань, що представляють громадський інтерес. Для створення комісії необхідно не менше третини голосів депутатів (від конституційного складу Верховної Ради), тобто, як мінімум, згода 150 народних обранців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини