Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA360 – ефективна робота юридичної компанії

5 січня 2023, 10:46
547
0
Автор:
Реклама

Сьогодні в Україні кожен є воїном на своєму фронті. Значну місію під час війни мають фахівці правового поля. Юридичні компанії з початком повномасштабного вторгнення, як і інший бізнес країни, зазнав шоку.

Ми пам'ятаємо, як на кілька місяців було фактично зупинено судові процеси, закрито реєстри та доступи до головних документів країни. Швидко змінювалося законодавство, а отже й формат роботи фахівців юридичного ринку. Компаніям, які надають юридичні послуги, довелося багато переосмислити.

На цей час уже працюють реєстри та судова система, щоправда на територіях, де не відбуваються активні бойові дії. Також за останні місяці в Україні чимало юридичних фірм змогли відновити свою роботу.

Нині у правозахисників чимало роботи, адже їхнє завдання - захищати та відстоювати права країни та її народу в надскладних умовах війни, а обов'язком компанії LIGA ZAKON є забезпечення, зокрема, юридичного сектору необхідною інформацією та сучасними інструментами, які полегшать роботу як юриста, так і юркомпанії загалом.

Юридичний бізнес - це більше, ніж юридичні завдання. Саме тому рішення LIGA360 об'єднує законодавчу, медійну та фінансову інформацію. Ми врахували максимум потреб вашого юридичного бізнесу в новорічній пропозиції: придбайте рішення для 5 юристів - отримуйте рішення для бухгалтера та піарника у подарунок. Замовте до 15 січня. 

Швидкі законодавчі зміни й оперативна аналітика в LIGA360

У період воєнного стану законодавчі документи зазнали чимало змін. Нововведення, доповнення та правки вносять увесь час, тож юристам, як нікому, важливо знати про найменші новації, адже часто саме непомітні зміни можуть відіграти значну роль у справі.

З функціоналом інформаційно-правових систем у LIGA360 непоміченою не залишиться жодна важлива новація, бо тут є можливість відстежувати зміни в документі чи фрагменті документа, актуальна аналітика у тематичних модулях (як-от «Правова картина дня»), де зібрано всю ключову правову інформацію за поточний день (новини, події, аналіз, документи). Тут зібрано й найважливіші новини для фахівців, чия діяльність лежить у правовому полі.

В інформаційно-правових системах ви знайдете повну базу законодавства, включаючи законопроєкти, європейське законодавство, судову практику, коментовані кодекси, базу актуальних оголошень про банкрутство та ліквідацію суб'єктів господарювання.

А унікальний функціонал для роботи з НПА допоможе швидко та детально ознайомитися з необхідною інформацією. Наприклад, «зворотні зв'язки» стануть у пригоді, якщо ви працюєте з нормативними документами - в один клік можна переглянути перелік нормативних документів, аналітики, судової практики, довідкової інформації, яка посилається на відповідний документ чи його фрагмент.

Новий унікальний інструмент для пошуку й аналізу правової інформації з інноваційним відображенням взаємозв'язків документів - це «графічні зв'язки». Такий пошук значно спрощує роботу з НПА, адже він демонструє зв'язки документів у зручній візуальній формі. Ще одним відмінним інструментом для підготовки до судових спорів і податкових перевірок, які стосуються минулих періодів, стане функція Time Machine, - модуль, який відкриває можливість здійснити своєрідну подорож у минуле з урахуванням досвіду майбутнього. Time Machine надає всю необхідну інформацію про стан правового поля на певну дату.

Питання та ситуації, які виникають під час практичної діяльності юриста, можна знайти в добірках різних видів інформації з юридичних питань. Щодо кожної обраної ситуації можна знайти й пов'язані з нею НПА, роз'яснення, науково-практичні коментарі, законопроєкти, судові рішення.

Стане в пригоді й електронне видання Юрист і Закон, що надасть можливість переглядати аналітичні матеріали з практичними рекомендаціями експертів.

Помічник в аналізі судової практики й пошуку правових позицій

Понад 100 млн судових рішень, правові позиції ВС, історії справ, подібні справи та навіть можливість прогнозування на базі позовних вимог - усе це доступно для юриста у VERDICTUM у LIGA360.

Унікальний функціонал дає змогу здійснити розумний пошук та аналіз судових справ за допомогою більше як 35 фільтрів: за правовими позиціями, нормативно-правовими актами та подібними справами. Можна переглядати ланцюжки історії справ та встановлювати на контроль як окрему справу, так і певну категорію справ (за темою, галуззю права, судовою установою чи суддею).

З LIGA360 доступний розклад усіх судових засідань, які відбуваються на підконтрольній території України. Тут можна побачити не лише дати судових розглядів, а й додати подію до календаря та налаштувати «алерти».

Знижка 10% на рішення LIGA360 до Дня адвокатури України. Отримуй доступ до всіх судових рішень України, законодавства та аналітичних інструментів - для того, щоб завжди перемагати в суді. Замовте до 15 січня 

Аналіз судових рішень та прогнозування результатів ваших справ

Навігатор української судової практики VERDICTUM у LIGA360 має можливість прогнозувати судові рішення за допомогою штучного інтелекту.

Оцінити ймовірність перемоги в суді можливо на основі позовних вимог або аналізу позовної заяви. Система також знайде подібні судові рішення й допоможе підготувати додаткові аргументи у вигляді НПА, згаданих у подібних судових рішеннях і рішеннях із правовою позицією.

Оцінивши ризики та переваги, ви зможете змінити аргументи та текст позовної заяви для більшої ймовірності перемоги в суді. Тут можна швидко зрозуміти, які справи є безперспективними або, навпаки, можуть мати успіх.

Сервіси для роботи сучасного адвоката - це не лише програмні продукти, що надають змогу знаходити й аналізувати судові рішення, а цілий комплекс різноманітних інструментів, які допоможуть продуктивно готуватися до судового засідання

Для швидкої та зручної підготовки до судового процесу за допомогою VERDICTUM можна перейти в кабінет електронного суду. Завдяки сервісу можна створювати й надсилати в електронному вигляді процесуальні чи інші документи до суду, а також інших установ у системі правосуддя. Окрім того, у кабінеті електронного суду можна переглянути інформацію про стан і результати розгляду поданих документів.

Сервіс електронного суду допоможе адвокату бути ще ефективнішим та витрачати значно менше часу на роботу з документами.

Автоматизація договірної роботи юридичної компанії

Доведена до автоматизму робота з договорами - це економія часу й уникнення ризиків. Ефективним сервісом для автоматизації господарської діяльності юридичної фірми стане функціонал CONTRACTUM у LIGA360. Із цим інструментом підготовка угод забиратиме мінімум часу, кожен етап роботи з договорами буде спрощено, а створення індивідуальних контрактів стане елементарним завданням за допомогою шаблонів. У LIGA360 є можливість використовувати вже готові приклади угод або ж працювати із шаблонами, які легко можна адаптувати до необхідних умов. Шаблони доступні двома мовами: українською та англійською.

Також з CONTRACTUM є можливість поставити на моніторинг сторони договору щодо санкцій, реєстру виконавчих проваджень, реєстру боржників, реєстру платників ПДВ, змін статусу платника єдиного податку, податкового боргу та багато іншого. Інструмент перевірить правове поле та приховані умови договору. Система сповістить про важливі зміни законодавства, нагадає про дати оплати та пролонгації, що дуже зручно для юридичної фірми, яка має чимало контрактів і відповідальностей.

Перевірка токсичних зв'язків контрагентів, партнерів і клієнтів

LIGA360 дає можливість упевнено будувати зв'язки між об'єктами, компаніями та персонами за допомогою функціоналу CONTR AGENT. Система дає змогу перевірити історію партнерів, власників, керівників компаній, з якими фірма планує вести справи, покаже наявність санкцій та продемонструє ризики, які можуть зашкодити під час співпраці. Завдяки інструменту можна поставити на моніторинг компанію та в разі будь-яких змін, що стосуються підприємства, система сповістить користувача про це.

Актуальною потребою на сьогодні для кожного бізнесу, зокрема й для юридичних фірм, є аналіз зв'язків контрагентів із громадянами росії чи білорусі. З LIGA360 ви зможете перевірити бенефіціарних власників компанії. У разі, якщо токсичні зв'язки буде виявлено, на екрані відображатиметься відповідна позначка та ризики.

Також Україна активно «стирає» кордони з Європою, зокрема налагоджує співпрацю з Великою Британією. Тож команда професіоналів LIGA360 не могла залишити своїх клієнтів без можливості отримувати інформацію і про партнерів з-за кордону.

У систему ІТ-платформи інкорпоровано дані британського реєстру, що відкриває не просто доступ до необхідної інформації, а й можливість ефективно та зручно, за допомогою корисних інструментів нею користуватися. Інформацію поміщено у зрозумілий функціонал, який дає змогу самостійно бачити ризики чи можливості для співпраці з іноземним контрагентом. LIGA360 - це гарний запобіжник від токсичної співпраці, яка може мати значні негативні наслідки.

LIGA360 стане надійним помічником для роботи фахівця правового поля й ефективним інструментом для господарської діяльності юридичної фірми.

Читайте також: Юридичний бізнес в Україні: поточний стан та майбутні перспективи

Більше переваг та можливостей для компаній з новою LIGA360. Тепер кожне корпоративне рішення включає приємні бонуси: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. А ще ви знайдете корисні інструменти для керівників, юристів бухгалтерів, HR, PR. До 15 січня діє знижка 30%, тож оберіть LIGA360 для 3 чи 5 співробітників прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини