Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпорядження Кабміну щодо переліку пунктів пропуску для ввезення імпортних авто в Україну оскаржують у суді

Реклама

В Окружному адміністративному суді міста Києва оскаржують розпорядження Кабінету Міністрів, яким тимчасово на період воєнного стану було встановлено перелік пунктів пропуску для переміщення транспортних засобів, придбаних за межами митної території України для вільного обігу.

Розпорядженням Уряду № 479-р від 14 червня 2022 року визначено, що такими пунктами пропуску є "Устилуг", "Грушів" та "Малий Березний", а також 10 морських та річкових портів.

Відповідний позов до Кабінету Міністрів та Державної митної служби зареєструвала канцелярія суду, повідомляє пресслужба ОАСК.

Серед інших вимог позову - визнати протиправними та незаконними дії Державної митної служби у перешкоджанні в'їзду в Україну за наслідком прийняття Закону № 7418 та зобов'язати дозволити в'їзд в Україну та розмитнення автомобілів за митними деклараціями, які були подані та оформлені до 01.07.2022 за Законом № 2142-IX.

Зараз суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Підготовка до судового засідання стає зручнішою. Тепер VERDICTUM в LIGA360 має доступ до Кабінету Електронного суду. Аналізуйте судову практику та подавайте документи до суду в один клік.

Читайте також:

Набув чинності Закон, який вніс ряд нововведень до кримінального процесуального законодавства

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини