Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ЄРАУ поновлено відображення частини даних про адвоката

Реклама

В Єдиному реєстрі адвокатів України відновлено публічне відображення інформації у профайлі адвоката про призупинення/зупинення адвокатської діяльності, а також відомості про наявність дисциплінарних рішень щодо адвоката.

Відповідне рішення ухвалила Рада адвокатів України на засіданні 1 серпня 2022 року на Закарпатті, повідомляє пресслужба НААУ.

Інформація, яка була доступна для перегляду до запровадження воєнного стану, а саме адреса робочого місця, номер телефону та електронна пошта, наразі залишатиметься закритою.

У НААУ нагадали, що додаткова інформація профілю адвокатів у ЄРАУ не відображається у відкритому доступі на підставі рішення РАУ від березня 2022 року. Мотивами цього рішення став воєнний стан, під час якого загострилася необхідність захистити персональну інформацію про адвокатів.

Разом з тим, жодних змін щодо роботи Особистого онлайн-кабінету адвоката та пов'язаних із ним сервісів не було. Система генерації онлайн-ордерів також працює у звичайному режимі.

Для отримання витягів з ЄРАУ та іншої офіційної інформації з Реєстру необхідно звертатися до рад адвокатів регіонів або до Ради адвокатів України на електронну пошту info@unba.org.ua.

Секрет успіху адвоката НААУ - у рішенні LIGA360. Аналіз судових рішень й законодавства, моніторинги й правові сервіси, доступ до кабінету НААУ та Електронного суду. Замов сьогодні та виконуй робочі завдання ефективніше.

Читайте також:

Податківці нагадали, коли адвокат не повинен ставати на облік, як особа, що здійснює незалежну профдіяльність

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини