Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Під час війни видача паспортів громадянина України здійснюватиметься без внесення до безконтактного електронного носія

Реклама

21 червня за поданням МВС на засіданні Уряду було прийнято постанову № 707 «Деякі питання виготовлення та оформлення паспорта громадянина України в умовах воєнного стану».

Документ схвалено за результатами міжвідомчої наради під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Ірини Верещук щодо видачі документів ВПО та депортованим.

Установлено, що в період дії воєнного стану та протягом трьох місяців з дня його припинення виготовлення та видача паспорта громадянина України здійснюватиметься без внесення до безконтактного електронного носія, що міститься в паспорті громадянина України, засобів КЕП та шифрування.

Роз'яснено, що це дасть змогу в найкоротші терміни задовольнити потребу громадян у бланках документів формату ID-1 у повному обсязі. Зокрема, ДП "Поліграфкомбінат" зможе виготовити бланки для видачі 178 тис. внутрішніх ID-паспортів.

За матеріалами Урядового порталу

Миттєво аналізуй законодавство та виявляй найважливіше! Відтепер у LIGA360:Юрист результати пошуку доступні у візуальному форматі. Діаграми можна змінювати за багатьма критеріями: статусом документів, видавниками, категоріями та ін. Замов доступ за посиланням.

Читайте також:

Стягнення аліментів під час війни: роз'яснення юриста

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини