Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Контролювати чиновників тепер будуть самі підприємці

24 лютого 2010, 14:00
403
0
Реклама

При Держкомпідприємництва створений Комітет моніторингу законодавства у сфері розвитку і підтримки підприємництва, до якого увійшли не лише чиновники, але і представники громадськості, повідомляє прес-служба Держкомпідприємництва.

Комітет є постійно діючим на громадських засадах консультативно-дорадчим органом при Держкомпідприємництва. У його завдання входить: проведення моніторингу виконання законодавства з питань розвитку і підтримки підприємництва; проведення аналізу застосування і виконання законодавства Кабміном і КМДА; інформування Прем'єр-міністра, керівників міністерств і відомств, органів місцевого самоврядування про виявлені факти невиконання законодавства і обнародування таких фактів. Також в компетенції Комітету - ініціація проведення розслідування відносно неправомірних дій чиновників. У разі виявлення яких або правопорушень, здійснених чиновниками, Комітету надана ініціатива їх звільнення.

Комітет був створений у виконання постанови КМУ "Про утворення громадського комітету з моніторингу виконання законодавства у сфері розвитку і підтримки підприємництва". Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Уряд взявся за руйнування адміністративних і законодавчих бар'єрів у бізнесі".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини