Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Переваги LIGA360 для продуктивної роботи під час воєнного стану

1 грудня 2022, 10:28
2740
1
Реклама

Тисячі користувачів, які продовжують працювати в Україні попри важкі часи, обирають для виконання щоденних професійних завдань LIGA360. Саме тому команда LIGA ZAKON щоденно працює та розвиває IT-платформу LIGA360 для компаній і професіоналів.

Ми презентуємо новинки рішення, які, сподіваємось, будуть корисні для бізнесу й допоможуть тримати руку на пульсі щоденних змін у державі.

Графічні зв'язки в роботі з НПА й аналітикою

Це новий спосіб аналізу та пошуку інформації, унікальна розробка для України та вже оцінений багатьма фахівцями у Європі й Америці світовий тренд.

Графічні зв'язки документів у LIGA360 дають змогу миттєво аналізувати результати пошуку та виявляти найважливіше. Замість багатьох рядків у списку документи й НПА подано в інтуїтивно зрозумілій діаграмі: список документів та НПА зображено у вигляді схеми пов'язаних між собою кіл різних кольорів і розмірів залежно від статусу та значущості.

Графічні зв'язки документів - це можливість легкої аналітики й визначення найважливіших документів, можливість аналізувати їх зв'язки з іншими, швидко фільтрувати результати та перебудовувати діаграму за багатьма критеріями.

Зокрема, за допомогою різноманітних інструментів можна відокремити документи певного статусу: чинні, утратили чинність, законопроєкти. Одразу ж зрозуміло, чи посилається документ на інший або чи пов'язаний із документами, якими він змінюється.

Окрім того, за потреби можна переглядати діаграму з найбільш релевантних документів, фільтрувати їх за типами, видавниками, категоріями. Слід звернути увагу на таймлайн, розташований у нижній частині екрана: завдяки його інтерактивності можна підсвічувати документи певного часового періоду.

Сервіс "Графічні зв'язки документів" у рішенні LIGA360 - це ще одна можливість передбачати ризики й аналізувати зміни.

Графічні зв'язки доступні рішеннях LIGA360 для юриста, адвоката, керівника, бухгалтера та аудитора, фахівців служби безпеки, HR-спеціалістів

Інформаційний модуль "Воєнний стан"

Вражає сьогодні й кількість законодавчих та інформаційних сповіщень. Тож, щоб тримати руку на пульсі законодавчих нововведень і новин у всіх рішеннях LIGA360, ми створили модуль "Воєнний стан".

Відтепер на головному екрані LIGA360 користувачам доступна найактуальніша інформація: законодавчі зміни, аналітичні матеріали та роз'яснення, консультаційні відповіді від експертів LIGA ZAKON і ДПС, повна картина економічних новин, які стосуються війни. Окрім того, можна не тільки дізнатися інформацію від українських ЗМІ, а й проаналізувати російську пропаганду.

Також у цьому інформаційному модулі доступний перелік нотаріусів, які працюють, і список волонтерських організацій, до яких можна звернутися за потреби.

Корисними в роботі користувачів LIGA360 будуть і тематичні добірки "Новації на актуальні теми під час воєнного стану": господарська діяльність, податки й облік, ЗЕД і мито, пенсії, виплати, пільги, акциз та ліцензії, благодійна допомога, суд, юстиція, нотаріат, власність тощо.

Управління договірною роботою

Для тих, хто працює з угодами, стане у пригоді наш новий функціонал управління договірною роботою в LIGA360 (Contractum). Тут доступні різноманітні шаблони договорів від LIGA ZAKON, а також є можливість створити власний зручний шаблон для роботи. Новинка функціоналу Contractum, на яку варто звернути увагу, - власні шаблони розділів для формування договорів.

Для фахівців, які працюють за кордоном, цікавими будуть найпопулярніші шаблони англійською мовою, які можуть стати у пригоді бізнесу, особливо у випадках, коли бізнес намагається відновитися за кордоном.

Сьогодні ми презентували вам лише новинки, але не варто забувати і про базові важливі інструменти в період воєнного стану: це й перевірка контрагентів на наявність російських та білоруських бенефіціарів, і можливість переглядати й аналізувати судову практику, і ставити на моніторинг розклад судових засідань тощо.

Підтримуємо український бізнес у воєнний час! LIGA360 - найповніше джерело інформації для юристів, адвокатів, керівників. До кінця місяця спеціальні умови для нових клієнтів. Дізнавайтеся деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини