Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Учні та викладачі закладів профосвіти не підлягатимуть призову на військову службу під час мобілізації

Реклама

14 квітня, Верховна Рада ухвалила зміни до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо відстрочення від призову на військову службу під час мобілізації деяких категорій громадян».

Раніше ми писали: В Раді зареєстровано законопроект щодо відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації деяких категорій громадян

Прес-служба Міносвіти повідомила, що перелік осіб, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, доповнили такими категоріями, як учні і викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

"Внесені до законодавства зміни убезпечать від загрози зриву проведення навчального процесу і практичної підготовки у закладах професійної освіти та сприятимуть наповненню ринку праці кваліфікованими робітниками (будівельниками, електриками, машиністами, токарями, сантехніками тощо)", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Мобілізація працівників: що треба знати роботодавцям та робітникам

Найважливіші питання для бізнесу під час війни: організація господарської діяльності, персонал, податки, звітність, мито тощо. Все це і багато іншого в аналітичному проекті від LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини