Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Україні буде створено Громадське телебачення і радіомовлення

19 лютого 2010, 10:32
762
0
Реклама

Учора Президент підписав Указ "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11.09.2009 № 189 "Про концепцію створення системи Громадського телебачення і радіомовлення України і хід впровадження цифрового телерадіомовлення".

У вказаній концепції, зокрема, відзначається незадовільна робота Кабміну із створення системи Громадського телерадіомовлення України, а також незадовільний стан реалізації Програми впровадження цифрового телерадіомовлення, яке передбачене постановою КМУ від 26.11.2008 № 1085.

З метою успішної реалізації програм створення Громадського телерадіомовлення і впровадження цифрового телерадіомовлення СНБО створює спеціальну Міжвідомчу комісію. Кабміну доручається розробити і подати на розгляди СНБО проект концепції створення системи Громадського телебачення і радіомовлення. Крім того, передбачається внесення змін до ряду нормативно-правових актів з метою приведення нормативної бази у відповідність із загальною концепцією створення Громадського телерадіомовлення і переходу на цифровий формат.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини