Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ створила Комітет з міграційного права

Реклама

У Національній асоціації адвокатів України створено Комітет з міграційного права, громадянства, захисту від видворення та екстрадиції.

Відповідне розпорядження підписала Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова, повідомила прес-служба НААУ.

Головою Комітету став адвокат Дмитро Коваленко.

Зазначається, що Комітет створений з метою «налагодження єдиної практики і правозастосовних підходів у результаті взаємодії з ДМС України, Держприкордонслужбою, СБУ, Бюро Інтерполу, Офісом Генпрокурора України, правоохоронними органами, враховуючи наявну судову практику, що буде сприяти захисту прав людини у міграційній галузі».

Також в межах його діяльності передбачена взаємодія між НААУ, іноземними адвокатами та міжнародними організаціями, зокрема, Міжнародною організацією міграції, ЮНІСЕФ тощо.

"Крім того, Комітет сформовано для роботи над впровадженням обов'язкового страхування від порушень та посягань з боку органів державної влади в Україні, а також для взаємодії з профільним Комітетом Верховної Ради України та страховими компаніями для ініціювання змін в законодавстві у цьому напрямку", - додали в НААУ.

Як адвокату професійно зростати й стежити за змінами? З цифровим рішенням LIGA360: АДВОКАТ НААУ. У рішенні ви зможете переглянути навчальні продукти ВША у межах встановленого НААУ річного обсягу залікових балів, читати експертні матеріали, аналізувати законодавство й готуватися до судових засідань. Оцініть усі переваги робочого простору LIGA360: АДВОКАТ НААУ.

Читайте також:

9 безкоштовних PR прийомів для вашого бізнесу, які ви можете використовувати вже сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини