Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено контактний емейл Ради адвокатів м. Києва: НААУ

Реклама

На сайті Ради адвокатів м.Києва оновлено офіційний контактний емейл РАмК. Для листування з приводу адвокатської діяльності у м. Києва необхідно звертатися за адресою kyiv@mail.unba.org.ua. Про це повідомила прес-служба НААУ.

Зазначається, що така заміна здійснена на підставі рішень Ради адвокатів України, якими визнано звітно-виборну конференцію адвокатів міста Києва 7 листопада 2021 року неповноважною.

"В результаті, наразі в столиці не сформовані органи адвокатського самоврядування і до їхнього складу не обрано жодної особи", - йдеться в повідомленні.

Також в НААУ нагадали, що до обрання нового голови ради обов'язки адміністратора реєстру Першого рівня у м. Києві виконує Рада адвокатів України. РАУ заблокувала електронні ключі доступу до адміністративної панелі ЄРАУ, видані раніше Петру Рябенку як голові Ради адвокатів м. Києва.

Як адвокати НААУ автоматизують роботу? Рішення LIGA360: Адвокат НААУ надає доступ до повної бази НПА й судових рішень. Всі документи згруповані й пов'язані між собою, тож інформація знайдеться в один клік. Оберіть свій тариф прямо зараз.

Читайте також:

Мін'юст установив вартість однієї експертогодини у 2022 році

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини