Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Робити ритуальні послуги в Києві дозволять усім

17 лютого 2010, 16:11
899
1
Реклама

Антимонопольний комітет зобов'язав Київську міськраду відмінити рішення від 18.06.2009 № 630/1686 "Про питання діяльності ритуальної служби м. Києва", яким створені дискримінаційні умови для підприємств, що надають ритуальні послуги.

Йдеться про те, що вказаним рішенням визначено, що надання ритуальних послуг в Києві є винятковою компетенцією комунальних підприємств. Підприємствам інших форм власності було дозволено надавати тільки окремі послуги і тільки по договорах з ритуальною службою СКП "Спецкомбінат ПКПО". При цьому міськрада встановила мораторій, із-за якого підприємства не можуть укладати договори з ритуальною службою.

У 2009 році АМКУ рекомендував Київській міськраді відмінити це рішення, як що суперечить конкурентному законодавству і Закону "Про поховання і похоронну справу"проте рішення скасоване не було. "Антимонопольному комітету довелося провести цю справу через усі передбачені законодавством процедури, і тепер міськрада зобов'язана відмінити антиконкурентне рішення", - заявив в.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини