Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РАУ включила документи про знання української мови до процедур проходження/звільнення від стажування

Реклама

Рада адвокатів України внесла зміни до Положення про організацію та порядок проходження стажування для отримання особою свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю.

Відповідне рішення № 137 було прийнято 15 грудня 2021 року.

В оновленій редакції Положення передбачено, що до заяви про направлення на стажування та до заяви про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю для звільнених від стажування осіб мають бути додані копія документа про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державного сертифіката про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.

Відповідні зміни внесено до тексту Положення та додатків № 4, 12 і 13, де містяться зразки відповідних заяв до рад адвокатів регіонів.

Як адвокати НААУ автоматизують роботу? Рішення LIGA360: Адвокат НААУ надає доступ до повної бази НПА й судових рішень. Всі документи згруповані й пов'язані між собою, тож інформація знайдеться в один клік. Оберіть свій тариф прямо зараз.

Читайте також:

Рада адвокатів включила документи про знання української мови до умов допуску до кваліфіспиту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини