Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для покращення системи автоматизації договірної роботи LIGA:ZAKON оновила функціонал CONTRACTUM

Реклама

LIGA:ZAKON випустила новий реліз системи автоматизації договірної роботи CONTRACTUM, що є складовою IT-платформи LIGA360. Нова версія системи поповнилась найзатребуванішими шаблонами договорів, серед яких кредитні, ліцензійні, агентські, купівлі-продажу та багато інших.

Для зручності користувачів розробниками також було покращено й інтерфейс роботи з договором. Тепер користувач має можливість створювати шаблони договорів на базі своїх документів та створювати нові Договори на основі власних шаблонів, або використовувати найзатребуваніші договори-шаблони, підготовлені експертами LIGA:ZAKON для створення нових документів.

Крім того, вдалося вирішити проблему, з якою стикалися користувачі попередніх версій системи, коли було складно або технічно неможливо встановити плагін для роботи з поточною версією MS Office, встановленій на своєму комп'ютері.

Щоб вирішити цю проблему розробники відмовилися від плагіну MS Word і в новому релізі прибирали залежність користувача від версії MS Office, бо вся робота йде у браузері, без переходу на сторонні продукти.

Завдяки цьому оновленню документ можна буде одразу редагувати, адже тепер вся робота з договором ведеться у вбудованому редакторі, який вміє працювати з файлами: doxcx, doc, rtf, odt, html, PDF. Усі документи, створені та завантажені раніше, працюють без обмежень. Усі шаблони, підготовлені до минулого релізу, оновлені та готові до роботи. Зона аналізу знаходиться в лівій частині екрану, як і зона Паспорта договору/шаблону (між цими зонами можна перемикатися).

Слід зазначити, що всі документи в системі CONTRACTUM шифруються стандартом AES, який на даний момент вважається одним із найнадійніших у світі.

Нагадаємо, що система автоматизації договірної роботи CONTRACTUM виконує наступні функції:

· автоматично визначає і відображає для користувача нормативне регулювання, правові позиції та аналітику по Договору відповідно до його типу;

· автоматично виділяє нормативно-правові акти і судові рішення, що згадуються в тексті договору, а також дозволяє поставити нормативно-правовий акт на моніторинг;

· забезпечує правову гігієну договору: виявляє помилки в нумерації, найменуванні сторін, використанні юридично не значимих слів;

· прискорює аналіз договору юристом, показуючи перехресне згадування пунктів договору;

· відповідно до типу договору, тим самим показуючи які саме розділи користувач не врахував;

· автоматично формує тайм-лайн договору, дозволяючи користувачеві ставити на моніторинг ключові дати;

· автоматично виділяє сторін договору та їх реквізити і дозволяє ставити на моніторинг як сторін договору; так і інші компанії, що згадуються у цьому договорі;

· дозволяє виділити слова і фрази, які можна розцінювати як ризики, а саме такі слова, як: “збитки”, “штраф”, “пеня”, “претензія”, “позов”, “компенсація”;

· збирає всі згадки грошових сум по тексту договору, дозволяючи їх проаналізувати і прийняти рішення щодо правок і уточнень.

Contractum дає змогу зберігати всі договори в захищеному хмарному сховищі. Користувач зможе впорядкувати всі свої договори, створюючи зрозумілу структуру зберігання, адаптовану під його бізнес-процеси. При цьому файли і папки можна переміщати, видаляти, створювати нові.

Для зручності роботи з великим масивом документів є пошук і система навігації. Невід'ємною частиною такого сховища є паспорт і прев'ю договору, що дає змогу ознайомитися з текстом документу не завантажуючи текстовий редактор, а також побачити його основні елементи.

Як заповнити договір швидко та без помилок? Спробуйте систему CONTRACTUM у LIGA360. Заповніть мінімум полів з датами та сумами, та завантажте готовий договір. Також система автоматично підставить реквізити сторін. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини