Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ІТ

В Україні з'явиться новий університет, в якому навчатимуть ІТ та інфестуватимуть в стартапи студентів

Реклама

В Україні з'явиться новий технологічний університет, який інвестуватиме в стартапи студентів. Скоро здобути необхідні сучасні знання у сфері ІТ можна буде у новому технологічному університеті - SET University.

Про це розповів Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час презентації щодо запуску SET University, повідомили в міністерстві.

За його словами, дипломною роботою студентів буде презентація ідеї або проєкту власного стартапу. Найкращі з них отримають інвестування від венчурної студії, що діятиме на базі університету.

"Випускники університету стануть не просто ІТ-фахівцями, а й ІТ-підприємцями, які вміють пітчити ідеї, розробляти бізнес-плани та запускати свої проєкти. Такий підхід дозволить працевлаштувати 100% студентів одразу після закінчення навчання", - йдеться в повідомленні.

Вступити до SET University зможе кожен абітурієнт. Зазначається, що освітній заклад відкриється вже у 2022 році.

SET University спільно запускають Сергій Токарєв та Київська школа економіки. Університет діятиме на базі КШЕ за підтримки ІТ-інвесторів та бізнесменів.

В міністерстві розповіли, що наразі університет аналізує потреби абітурієнтів та ІТ-ринку, щоб визначити фінальний список напрямів навчання, але вже відомо, що великий акцент робитиметься на новітніх технологіях. Зараз університет розглядає такі дисципліни: Artificial Intelligence, Machine Learning, Big Data та Internet of Things. Навчати студентів будуть професори з провідних українських та закордонних університетів і топменеджери українських і міжнародних ІТ-компаній. Зокрема, ті зможуть стати менторами студентів та презентувати реальні ІТ-кейси, щоб студенти долучалися до їх вирішення.

Читайте також: ІТ-система для успішної роботи адвоката LIGA360:АДВОКАТ НААУ

Як спеціалісту з безпеки контролювати щоденні зміни й інформаційні потоки? У цьому допоможе ІТ-платформа LIGA360. Автоматичні сповіщення про зміни в партнерів й конкурентів, моніторинг та аналіз правового поля, захист майна компанії. Дізнайся як захистити бізнес на 360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини