Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено Державний реєстр речових прав на нерухоме майно та Автоматизовану систему виконавчого провадження

Реклама

5 грудня 2021 року державне підприємство «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП) та Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

Поточним оновленням було оптимізовано роботу функціоналу програмного забезпечення, а саме:

1. Державний реєстр речових прав на нерухоме майно (ДРРП)

Запроваджено інформаційну взаємодію ДРРП з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР) в частині звірки (верифікації) даних юридичних осіб резидентів.

Це дало змогу підтверджувати відповідність даних щодо ЄДРПОУ / найменування юридичної особи в режимі реального часу на запит державного реєстратора до ЄДР, а саме:

- у заявах при внесенні даних щодо юридичної особи додано функціонал перевірки даних в ЄДР;

- забезпечено фіксацію та відображення результатів перевірки даних в ЄДР;

- створено механізм контролю, що забезпечує незмінність отриманих даних юридичної особи після їх перевірки в ЄДР.

2. Автоматизована система виконавчого провадження (АСВП)

Забезпечено автоматичне заповнення поля «РНОКПП» у реєстраційній картці боржника, за умови його відсутності, на підставі отриманої відповіді Державної податкової служби на відповідний запит виконавця.

Розроблено пошукові форми реєстру «Повідомлення про відкриття/закриття рахунків» та реєстру «Постанови банкам».

Для зручності державних і приватних виконавців реалізовано можливість отримувати повідомлення про надходження коштів по виконавчих провадженнях на депозитні рахунки організації у вкладці «Повідомлення» / реєстрі «Надходження коштів».

Зверніть увагу: після встановлення будь-яких оновлень системи, перед початком роботи користувачам необхідно обов'язково здійснювати очистку локального сховища та сховища форм (в реєстрі), а також історії пошуків браузера (кеш).

Служби безпеки контролюють інформацію та ризики на ІТ-платформі LIGA360. Це єдиний простір для роботи департаменту, що дозволить ділитися документами, досьє компаній, новинами та спільно обговорювати ризики. Отримайте максимальний функціонал продуктів ЛІГА:ЗАКОН для служби безпеки вже сьогодні.

Читайте також:

Довідку на нерухоме майно можна отримати онлайн на порталі Дія

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини