Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Мінекономіки презентували ІТ-портал для торговельного захисту

29 листопада 2021, 15:38
392
0
Реклама

В Мінекономіки презентували ІТ-портал в сфері торговельного захисту України. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті відомства.

«Практика проведення в Україні торговельних розслідувань - це достатньо закритий процес з непередбачуваними результатами і строками. Ми запускаємо новий інструмент - ІТ-платформу, яка має усунути усі технічні проблеми та надавати актуальну інформацію щодо процесу того чи іншого торговельного розслідування. Ми намагаємось розвинути довірливі відносини з виробниками, в першу чергу з тими, по відношенню до яких проводиться розслідування», - зазначив заступник Міністра Тарас Качка.

Зазначається, що цей програмний продукт призначений для:

  • автоматизації процесу проведення торговельних розслідувань/переглядів в Україні та участі у них заінтересованих сторін;

  • спрощення процесу подання та обміну інформацією і матеріалами в рамках торговельних розслідувань;

  • забезпечення публічного доступу до інформації та матеріалів, які стосуються використання інструментів торговельного захисту.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Спробуйте LIGA360 та дізнайтеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Читайте також:

Бренд успішної юридичної фірми: що врахувати під час побудови

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини