Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці нагадали, у яких випадках податкова звітність вважається прийнятою контролюючим органом

25 листопада 2021, 17:29
1312
0
Реклама

Фахівці Головного управління ДПС в Івано-Франківській області поінформували, що податкова декларація, надана платником, вважається прийнятою, зокрема:

  • за наявності на всіх аркушах, з яких складається податкова декларація, та, за бажанням платника податків, на її копії, відмітки (штампу) контролюючого органу, яким отримана податкова декларація, із зазначенням дати її отримання, або квитанції про отримання податкової декларації у разі її подання засобами електронного зв'язку, або поштового повідомлення з відміткою про вручення контролюючому органу, у разі надсилання податкової декларації поштою;

  • у разі якщо контролюючий орган не надає платнику податків повідомлення про відмову у прийнятті податкової декларації або не надсилає його платнику податків у встановлений строк.

Разом з тим слід зазначити, що на примірнику податкової звітності, що залишається у платника податків і був наданий, за його бажанням проставляється штамп «ОТРИМАНО».

Врахуйте максимум чинників, що можуть вплинути на блокування податкових накладних. Сервіс Liga:REPORT автоматично розрахує показники позитивної податкової історії, показники D і P, вкаже ризикові коди товарів УКТЗЕД. Замовте Liga:REPORT прямо зараз і будьте впевненими у своїй звітності.

День грандіозних знижок у ЛІГА:ЗАКОН. Тільки у Black Friday ми надаємо до -50% на рішення LIGA360. Заповніть заявку, щоб першими отримати свою акційну пропозицію.

Читайте також:

Коли податкові вимоги, податкові повідомлення-рішення вважаються відкликаними: ДПС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини